HI Boek: Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens

Leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven!

HI Boek: Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens
HI Boek: Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens
HI Boek: Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens
24.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Ontwikkeld door Human Innovator
ArtikelcodeHI-B-2201
5 ster(ren) met 3 review(s) Schrijf een review
ISBN: 9789083244709
NUR codes: 400 en 740
NL, Hardcover, 216 pagina's, © Human innovator, 8 juli 2022  
Voor meer informatie en boek-reviews van lezers, scroll naar beneden.

In de bestelprocedure kun je bij de 'opmerkingen' aangeven of je een gesigneerd exemplaar wilt en voor wie het bestemd is.

Exclusief verzendkosten (1 boek is brievenbuspakket, 2 of meer is pakket) of in NL op afspraak af te halen in Joure e.o.
Verzending in EU: standaard als pakket met track&trace.

Wil je het Engelstalige eBook, klik dan hier.
Leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven.
Op dit moment vindt de grootste omkering sinds mensenheugenis plaats. De oude realiteit, die bestond door toedoen van het voorgeprogrammeerde brein, valt volledig weg. In de leegte die ontstaat ontvouwt een realiteit vanuit het HartBewustZijn dat in elk mens Aán-wezig is. Wat betekent dit voor jou en jouw leven? Het is uitdagend, transformerend en bevrijdend.

HartBewustZijn is van oorsprong ongedefinieerd BewustZijn met Hartfrequentie, de pure hoge trilling van onvoorwaardelijke liefde. Oorspronkelijke Mensen resoneren in hun grondtoon als soeverein creërende wezens altijd met dit bewustzijn. Echter, in de oude realiteit van de Metatron Cube matrix zijn door de onderdrukkende invloeden de meeste mensen verstrikt geraakt in de routines van het dagelijks leven. Ogenschijnlijk leken zij zelfs afgesneden te zijn van het HartBewustZijn.

Tegen alles in en hoe onvoorstelbaar het ook lijkt, er is nog altijd een vonk HartBewustZijn in elk mens aanwezig. Dit HartBewustZijn opent wereldwijd steeds verder. Dat wordt zichtbaar bij degene die, met het herwonnen Zelfbeschikkingsrecht, de kwaliteiten en vaardigheden van de Oorspronkelijke Mens inzetten voor het creëren van een geheel nieuwe realiteit.

Dit boek beschrijft, hoe jij in de huidige transitie van de gehele Aarde, het HartBewustZijn (verder) kunt openen en van daaruit jouw dagelijks leven vorm kunt geven. Het boek beschouwt ook de verschillende aspecten van het leven in de oude  matrix. Op een praktische en herkenbare manier wordt duidelijk van waaruit de mensheid nu opstaat. Dit opstaan uit een bestaan waarin de buitenwereld één grote afleiding is voor de mens met als doel te voorkomen dat hij in zichzelf Aan-wezig is, vraagt om moed, doorzettingsvermogen en een krachtige autoriteit. Ieder doet dit, met compassie voor zichzelf en andere mensen, op zijn of haar unieke weg naar Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens.

Door de gelaagde informatie is dit boek meer dan alleen woorden op papier. Het is een Energiedrager van Hartfrequentie in zichzelf, welke kan resoneren met jou en daardoor een ervaring wordt. Jij hebt de hoofdrol in dit boek, als Oorspronkelijk Mens.

Voor het inkijkexemplaar met de inhoudsopgave, de inleiding en de index, klik hier.

Over de schrijvers in het kort
Jolande Pit en Niek van Duivenbooden hebben dit boek samen geschreven op basis van hun levenslange onderzoek hoe HartBewustZijn resoneert in hun dagelijks leven. Gebruikmakend van hun ervaringen hebben zij de dagelijkse ontdekkingen benut om een vertaalslag te maken tussen de algemeen bekende dagelijkse routines en het, nog bijna onbekende, Leven als Oorspronkelijke Mens in een wereld vol HartBewustZijn.

Reviews

Aantal reviews: 3
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
24-07-2022
Prachtig krachtig
Wat een prachtig boek Jolande en Niek, indrukwekkend.
Ik ben heel dankbaar dat jullie deze informatie in woorden hebben kunnen omzetten, zodat ik de trilling ervan in mijzelf in mijn hart kan doorvoelen. Heel mooi hoe jullie alle informatie samengevat en in een boek weergegeven hebben. Heel waardevol wat jullie neer hebben gezet en een mooie bekrachtiging voor mijn en ons Hartsbewustzijn als oorspronkelijke mens om weer op te staan in onze oorspronkelijke kracht.

Dank voor de Levensfrequenties die jullie openen en doorgeven.

25-07-2022
Magi Meester Rijk
Zoals in dit meesterlijk geschreven boek de belangrijkste woorden met hoofdletters en soms met spatie ertussen geschreven zijn, gebruik ik deze nu ook. Dit boek en de zorgvuldige woordkeuze en plaats schenkt in mij een bewustwording en een verder ontwaking van mijn oospronkelijk ZIJN.
Magisch Meester zijn over mijn eigen innerlijke Rijkheid dat is wat dit boek in mij Bewust Maakt en verder Activeert.

Dit boek vertegenwoordigt en nodigt uit om de eerste bewustmakende stap en de vele stappen die een Vast en Zeker Harts-Weten activeert en oude overbodige lagen op laat lossen!

26-03-2023
Van Hart tot Hart
Wat een fijn werkboek! Jolande en Niek beschrijven op een ontroerend heldere manier hoe je via zelfonderzoek los kunt komen van je geprogrammeerde persoonlijkheid en vanuit je HartBewustZijn kunt groeien naar zelfvertrouwen. We herinneren ons de oneindige mogelijkheden die we als Oorspronkelijk Mens in ons hebben.

Door het toepassen van de krachtige vaardigheden die zij je aanreiken kom je bij je Oorspronkelijke Zijn.
Het is zo’n mooi cadeau dat Jolande en Niek ons aanbieden om vanuit ons hart te gaan leven. Kortom het is een boek van Hart tot Hart waar je heel blij van wordt.

Elisabeth