Pitje Organite Knuffelpopjes

[Scrol naar beneden wanneer je direkt naar de beschikbare Pitjes Organite wilt gaan]

Onder de naam Pitje Organite vallen de kuffelpopjes die handgemaakt zijn door Jolande met natuurlijke materialen, zoals zuiver schapenwol en biologische lavendel en waarin speciaal afgestemd Organite verwerkt is. Ze zijn er in twee maten.

De grote is circa 30 x 38 cm en geschikt voor 0 tot 99 jaar.
De mini-uitvoering is circa 14 x 6 cm, makelijk voor onderweg in de broekzak en geschikt vanaf 4 jaar.

Momenteel zijn de grote Pitjes Organite niet leverbaar en zijn de kleine Pitjes Organite beperkt uit voorraad leverbaar.

Jolande: "De Pitjes Organite maak ik met liefde en plezier afgestemd op de Hartfrequentie (HartBewustZijn). Een zachte, rustgevende frequentie die ons gevoelsmatig Her-Innert aan wie wij Wezenlijk Zijn - een gevoel van Thuis.
Het maken van elk Organite Pitje krijgt al mijn aandacht, waardoor het nooit een efficiënt proces is maar de tijd krijgt. Het maken van elk Organite Pitje neemt circa 2,5 uur in beslag. Hierdoor is elk Pitje Organite uniek in zijn soort.
In de webwinkel vind je de Pitjes Organite in twee maten op voorraad. Een grote voor thuis of logeren en de Mini voor in je broekzak om zo mee te nemen naar school, etc.
Ook kun je een Afgestemd Pitje Organite laten maken; bijvoorbeeld in afstemming op het kind en waarvoor we eerst overleggen wat voor soort/opdruk/effen stof je wilt op basis van de voorradige materialen. Wil je dat ik een Pitje Organite in opdracht voor jou maak, dan neem ik contact met je op wanneer je 'm besteld hebt in de webwinkel."

Organite bestaat uit een basismix van metaal en kwartskristallen verwerkt in een vormpje van hars welke de eigenschap hebben om etherische energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. Organite creërt een efficiënt stralingsvrij energieveld en dus een electrosmog-vrije leefruimte. Doordat organite een continue werking heeft hoeft het niet te worden gereinigd.
Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van draadloze babyfoons of speelgoed, worden baby`s en kleine kinderen al vroeg bloot gesteld aan de belastbaarheid van elektrosmog en elektromagnetische velden. Storingen zijn alle hinderlijke onderbrekingen die plaats vinden en invloed hebben op onze positieve levens energie en daarbij onze leefomgeving verstoren. Organite faciliteert een storingsvrije ruimte in de omgeving. Zoiets als de muziek uitzetten in de babykamer in een huis vol muziek. Pitje Organite faciliteert een rustige omgeving voor het kind waarin het kind zèlf bij zichzelf kan blijven en tot rust kan komen in een wereld die vaak vol beweging en onrust is.

De Organite in Pitje Organite is speciaal vervaardigd door Sandra Manus van Esoterische Techniek, voor onze Pitjes Organite. Deze bijzondere combinatie van afgestemde Organite en de Bron Frequentie die ik er in verwerk, maakt Pitje Organite een unieke Energiedrager en is uitsluitend verkrijgbaar bij HI Art.

Voor meer informatie of een Pitje laten maken stuur Jolande vrijblijvend een mail.

De prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzending. Het Pitje Organite wordt verstuurd als pakket via DPD of kan worden opgehaald.