Links

Onze andere websites

www.humaninnovator.nl - Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens
Her-Inneren wie wij wezenlijk zijn. Lees hier o.a. onze blogs: Awakening Journey, onze levensreis op basis waarvan wij de dynamische vorm Human innovator hebben ontwikkeld om te expanderen in Bewustzijn en de Paradigmaverschuiving in Bewustzijn te faciliteren. Individuele innovatiesessies als ook 'play'shops in klein groepsverband ondersteunen jouw avontuur in Bewustzijn en wij zijn de facilitators.

https://eerherstel.nu - Maak nu kennis met ons boek Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens, Leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven
De mensheid en de wereld zijn toe aan een grondige verandering, maar wat betekent dat werkelijk?
Is de mens klaar om de verantwoordelijkheid te dragen voor zelfbestuur, nadat hij eeuwenlang in een opgelegde afhankelijkheid heeft gefunctioneerd van een externe autoriteit?
Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin het HartBewustZijn, als vonk in jouw aanwezig, leidend is? Ben jij klaar om te zijn wie jij werkelijk bent?

www.inspiratiefilms.nl - Films die uitnodigen om anders te kijken
Onze andere webwinkel met inspirerende films met thema's als: *Jezelf anders bekijken | *Passie en Authenticiteit | *Bewustzijn toelaten

www.inspiredpeoplework.nl - Ont-wikkeling mogelijk maken
Zakelijke dienstverlening, coaching & training verzorgd door Niek van Duivenbooden.

www.trimpact.nl - Bringing value to life
Het bedrijf waarin Niek van Duivenbooden de visionair is in ontwikkelingssamenwerking, gericht om middels Synergie & Alignment de impact te verhogen van de diverse actoren.