Glas- & Aardewerk

Onder de naam HI Art Glas- & Aardewerk vallen bewerkte voorwerpen als (glazen) vazen, gebakken aardewerken bloempotten, schalen, etcetera. Het unieke van deze bewerking is dat het vanuit elke hoek een ander aanblik toont.

Het leuke van werken met Kleuren in Beweging is dat het eindresultaat, ook voor mij, een verrassing is. Het is een Eigen Wijze Energiedrager op een glas- of aardewerk.

Let op: HI Art Glas- & Aardewerk is niet geschikt voor de vaatwasmachine! De hars is niet krasbestendig, dus schoonmaken wordt geadviseerd met lauw-warm water en een beetje afwasmiddel op een vochtig vaatdoekje.

De prijs van deze Unieke Energiedragers is inclusief het afstemmen op de Bronenergie, kleuren samenstellen, materialen, voorbereiding verfwerk, het verven, voorbereiding coating met vernis en hars, de coating in meerdere lagen aanbrengen en bijwerken en 9% btw. Voor buitenbloempotten komt er nog een extra speciale lak laag op, die de bloempot met coating bestendig maakt in verschillende weersomstandigheden.