Verzend- en betaalwijzen

Verzendmogelijkheden

Wij versturen jouw bestelling in principe binnen twee werkdagen, wij berichten je hiervan zodra wij jouw bestelling hebben afgegeven bij de koeriersdienst. Voor de verzending van jouw bestelling, van maandag t/m vrijdag naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zweden, gebruiken wij koeriersdiensten DPD  (Privacybeleid) en DHL (Privacybeleid) Mocht je ook op de hoogte gehouden willen worden met een sms vul dan bij je factuurgegevens jouw mobiele telefoonnummer in. DHL en DPD houden jou ook op de hoogte van de status via jouw emailadres.

Een brievenbuspakket duurt doorgaans twee werkdagen, een thuisbezorgdpakket of pakket afhalen bij een Pick Up Punt duurt doorgaans één werkdag.
Verzending binnen de EU doen wij standaard met het thuisbezorgdpakket vanwege de goede track&trace en persoonlijke aflevering aan de deur bij jou. We versturen ons boek in een speciaal boekenverpakking zodat het boek net zo mooi bij jou arriveert als wij het gemaakt en verstuurd hebben.

DPD en DHL maken ook gebruik van een 'Pickup point' in een winkel bij jou in de buurt. Indien je je mobiele nummer bij je gegevens achterlaat, ontvang je tevens een notificatie per sms op het moment dat je jouw bestelling af kunt halen, anders krijg je een e-mail. Je kunt de zending in ontvangst nemen met een geldig legitimatiebewijs en de track&trace code (pakketnummer) die je krijgt in de mail met de bevestiging van verzending.

Wij doen er alles aan om zorgvuldig met je verzending om te gaan, maar wij hebben geen invloed en/of controle over de uitvoering van de bezorging door DPD, of DHL noch over de bereikbaarheid van het door jou gekozen afleveradres. Is het afleveradres moeilijk te vinden voor derden (voor zover bekend bij jou) kies dan voor de optie om de bestelling af te halen bij een Pickup point (alleen NL).
Wij versturen je bestelling binnen twee werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Een zorgvuldige verzending vinden wij belangrijk. De verzendkosten zijn een bijdrage in de verzendmaterialen, vrachtkosten van DPD/DHL én onze tijdsinvestering en kosten om jouw pakket in te pakken en af te leveren. De verzendkosten zijn inclusief 21% btw.

Let op: In het bestelproces wordt 'pakket thuis bezorgd' automatisch in jouw winkelwagen vermeld, maar dit kun jij wijzigen. JIJ KIEST zelf de passende verzendmogelijkheid.
Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn:
Nederland
Brievenbuspakket NL           € 4,95 = Alléén mogelijk voor maximaal 1x het boek of 2x HI Art in Beweging XS of S of 1x HI Art in Beweging M
Pakket NL thuis bezorgd      € 6,50
Pakket NL Pickup point        € 4,95
Afhalen in Joure e.o.             gratis
België, Frankrijk, Duitsland, Zweden
Pakket EU thuisbezorgd       € 13,50

* Prijswijzigingen voorbehouden

Gratis afhalen in Nederland
Het is mogelijk om je bestelling bij ons op te halen in Joure e.o. Hiervoor dien je eerst een afspraak te maken, stuur een mail naar welkom@humaninnovator.nl

Ticket voor de Interactieve Lezing
De Ticket voor deelname aan een activiteit van Human innovator is de factuur en ontvang je per email.

Betaalmogelijkheden
Hieronder kun je in detail lezen hoe de verschillende betaalmogelijkheden werken.
iDEAL is een gezamenlijk initiatief van ABNAMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Je rekent direct af in je vertrouwde beveiligde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Tijdens de betaling wordt de verbinding tussen jou en HI Art beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens automatisch versleuteld over internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.

Hoe werkt iDEAL?
 1. Je plaatst een bestelling en bij de methode van betalen kiest u voor iDEAL.
 2. Na het invullen van adresgegevens en bevestiging, klikt je op de betaalknop en selecteert je je bank.
 3. Vervolgens word je  doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.
 4. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
 5. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en HI Art wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 6. HI Art gaat je bestelling verzenden.

VooruitBetaling
Vooruit betalen betekent dat je, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op NL82 TRIO 0391 1624 11 van Inspired People Work (Human innovator / HI Art is een handelsnaam van deze BV) volgens de specificaties die staan op de orderbevestiging. Het overboeken kan het snelst met internetbankieren van je bank.  
Betaling per bank is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar houd wel rekening met één (NL) tot drie (Belgie) werkdagen overboektijd.
Vermeld bij het overmaken het bestelnummer uit je orderbevestiging.

Indien bij vooruitbetalen de betaling binnen 7 dagen nog niet is bijgeschreven, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd en zal worden teruggeplaatst in de webshop. Uiteraard krijg je daarvoor nog een herinneringsmail.

Achteraf betalen via Billink
Met Billink is het mogelijk om je betaling na levering van het product te verrichten middels een factuur. Achteraf betalen is voor iedereen beschikbaar, echter zal bij iedere bestelling de gebruiker in eerste instantie worden getoetst op zijn of haar kredietwaardigheid. Bij deze ‘krediet check’ wordt gekeken naar o.a. de betalingservaringen op adres- en persoonsniveau en de buurt waar de betreffende persoon woont. Deze risicoanalyse voorkomt dat producten worden geleverd aan consumenten die niet in staat zijn om hun vordering (tijdig) te voldoen. De kredietcheck vindt tijdens het besteltraject realtime plaats waardoor je direct ziet of jij van Billink gebruik kunt maken. Indien je nog een openstaande rekening hebt bij Billink kan het zijn dat het niet mogelijk is een nieuwe bestelling te plaatsen, alvorens de vorige rekening is voldaan.
Indien je geen gebruik kunt maken van Billink kom je automatisch bij Ideal terecht.
De kosten van die factuur berekenen we aan jou door. Let op: indien je niet tijdig betaalt, krijgt je onmiddellijk extra sommatiekosten à € 3,75.

Indien je voor deze optie kiest, ga je akkoord met de voorwaarden van Billink. De belangrijkste zijn:
 1. U bent 18 jaar of ouder.
 2. Uw factuur- en bezorgadres bevindt zich in Nederland. Dit adres mag geen postbus zijn.
 3. U hebt geen surseance van betaling aangevraagd en bent niet failliet verklaard.
 4. U verkeert niet in schuldsanering of bemiddeling conform de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen.
 5. U bent niet onder vermogensrechtelijk bewind of curatele gesteld.
 6. Door het verstrekken van (persoons)gegevens om in het kader van uw bestelling gebruik te maken van de betaaloplossing Billink, geeft u toestemming uw gegevens te verwerken en al dan niet online te toetsen zodat Billink u meteen kan laten weten of uw aanvraag geaccepteerd is.
De andere voorwaarden die gelden als je kiest voor Achteraf Betalen kun je hier downloaden.