HI Art Arcturian

Onder de naam HI Art Arcturian vallen de in grootte verschillende gekleurde schilderijen met een afbeelding van een Arcturian.
Scrol op deze pagina helemaal naar beneden wanneer je direkt naar de bestelbare Arcturian schilderijtjes wilt gaan.

Achtergrond
"De Arcturian is een beschaving buiten onze realiteit en is de hoogste beschaving in onze melkweg", zei Edgar Cayce, een profeet die leefde tussen de jaren 1877-1945. Zij worden ook wel de hoeders van de aarde genoemd en zijn grote helers. Zij staan de mensheid bij in hun transitie naar een hogere Dimensie doorgaans wanneer de mens in een droomstaat is. De Arcturians zijn observerend en begeleiden de mensheid op een armlengte afstand. Arcturianen hebben een manier van “leven en laten leven”.

Door het lezen van o.a. het boek: "We the Arcturians" van  Dr. Norma J. Milanovich zag ik veel terug in mijn manier van denken, voelen, communiceren en talenten in de manier waarop zij de Arcturianen beschreef. Mede door alle informatie in boeken en op internet voelde ik de 'drang' een Arcturian te tekenen, terwijl ik totaal geen ervaringen had in tekenen en schilderen. Ik ben begin 2018 begonnen met drie tekenlessen en heb de rest mijzelf eigen gemaakt. De eerste Arcturian die ik tekende was voor mij een verbluffende ervaring en resultaat, het voelde als een Arcturian Player, een Arcturian die Energie in beweging zet en speelt met hologrammen. Daarna heb ik er nog één geschilderd en deze ervoer ik zo krachtig aanwezig in het proces van tekenen/kleuren/schilderen dat ik me één voelde met de Arcturian tijdens het schilderen. Daarmee bracht ik de Arcturian energie over in het schilderij en zijn het zeer krachtige Arcturian Energiedragers geworden.

Deze eerste twee tekeningen zijn niet te koop, maar ik toon ze hier graag.
De Arcturian Player

De Energie van deze Arcturian is Speels en Lichtvoetig Energie in beweging brengen, daar waar de Energie meer strak of vast is (blokkade). De nieuwe Beweging brengt verandering. Wat de verandering is, wat je er mee doet, is aan jou.
De Arcturian Teacher

Deze Energie is Kalmerend, Wijs en vol Vertrouwen: "Laat je de kop niet gek maken".

Arcturian op bestelling
Het schilderen van een Arcturian schilderijtje is een proces dat tijd nodig heeft, laag voor laag wordt de energie en het beeld opgebouwd. Wanneer deze klaar is, zal het in de webwinkel aangeboden worden. Elk Arcturian schilderijtje zal uniek zijn. Op voorhand kan ik me afstemmen, maar hoe het er uiteindelijk uit komt te zien is voor mij ook een verrassing.

Voel je dat dit bij je past en je wilt er op voorhand al een Arcturian schilderijtje bestellen? Dan kun je hieronder een bestelling doen of neem contact met Jolande op.