Hi Art Medium - Afgestemd; toplaag Vernis (in opdracht)

Keuze uit 20x20 of 18x24 cm canvasdoek Afgewerkt met VERNIS

Hi Art Medium - Afgestemd; toplaag Vernis (in opdracht)
35.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHI-M_io-vernis
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Wil jij jezelf of iemand blij maken met een Exclusief Afgestemde Energiedrager op  canvasdoek?
Dan is dit mogelijk! Voor details, lees de Productinformatie hieronder.
Vind je het leuk om een exclusief afgestemde HI Art Verf in Beweging te laten maken in jouw favoriete kleuren en afgewerkt met Vernis? Dit kan!

Eerst overleggen we jouw wensen en wat mogelijk is. Het leuke van werken met Kleuren in Beweging is dat het eindresultaat, ook voor mij, een verrassing zal zijn. Het is een Eigen Wijze Energiedrager op een canvasdoek.

De prijs is inclusief overleg, afstemmen op de Energie van de ontvanger, kleuren samenstellen, materialen, voorbereiding verfwerk, het verven, de vernis in meerdere lagen aanbrengen en bijwerken. Dit creatieproces vraagt 5 tot 6 uur in een tijdspanne van 4 weken (het goed drogen van de bewerkte verf heeft 3 weken nodig).

Gezien de persoonlijke aard van de opdracht is ruilen niet mogelijk en is de betaling alleen met IDEAL of vooruitbetalen mogelijk.

N.B. Het is ook mogelijk te kiezen voor een afwerking met vernis en hars, voor een extra krachtig kleureneffect en hoogglans. Deze variant vind je ook tussen de items van HI Art Medium (artikelnummer 10.02.00 hars)


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review