HI Art Medium - Afgestemd; toplaag Hars (in opdracht)

Keuze uit 20x20 of 18x24 cm canvasdoek Afgewerkt met hars

HI Art Medium - Afgestemd; toplaag Hars (in opdracht)
Tijdelijk niet beschikbaar *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHI-M_io-hars
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Wil jij jezelf of iemand blij maken met een Exclusief Afgestemde Energiedrager op  canvasdoek?
Dan is dit mogelijk! Voor details, lees de Productinformatie hieronder.
Vind je het leuk om een exclusief afgestemde HI Art Medium Kleuren in Beweging te laten maken in jouw favoriete kleuren en afgewerkt met hars?? Dit kan!

Eerst overleggen we jouw wensen en wat mogelijk is. Het leuke van werken met Kleuren in Beweging is dat het eindresultaat, ook voor mij, een verrassing zal zijn. Het is een Eigen Wijze Energiedrager op canvasdoek van 20x20 of 18x24 cm. De afwerking met vernis en hars geeft een krachtige verdieping van de kleuren en hoogglans effect. De hars wordt na opdrogen hard.

De prijs is inclusief overleg, afstemmen op de Energie van de Ontvanger, kleuren samenstellen, materialen, voorbereiding verfwerk, het verven, voorbereiding coating met vernis en hars, de coating in meerdere lagen aanbrengen en bijwerken. Dit creatieproces vraagt 5 tot 6 uur in een tijdspanne van 4 weken (het goed drogen van de bewerkte verf heeft 3 weken nodig).

Gezien de persoonlijke aard van de opdracht is ruilen niet mogelijk en is de betaalwijze alleen met IDEAL of vooruit betalen mogelijk.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review