HI Boeken

Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens & Aarde

In de transitiefase naar een wereld vol HartBewustZijn, is het van essentieel belang om de juiste focus te hebben om het eerherstel mee te beginnen.

Sinds 2022 is Human Innovator ook actief en geregistreerd als uitgever van de boeken die geschreven zijn door Jolande Pit en Niek van Duivenbooden vanuit HartBewustZijn. De boeken dienen als een vertaalslag van de welbekende dagelijkse routines naar de nog vrijwel onbekende nieuwe realiteit vol HartBewustZijn. Door de gelaagde informatie zijn de boeken een Energiedrager geworden met Hartfrequentie. Daarom is bewust gekozen de boeken in eigen beheer te publiceren om zo de volledige verantwoordelijkheid van en zeggenschap over de inhoud, de frequentie en de verkoop van de gepubliceerde boeken te borgen.

Het eerste boek, getiteld 'Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens - Leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven,' hebben Jolande en Niek samen geschreven. Na jaren van gezamenlijk onderzoek in BewustZijn en schrijven van blogs over de voortgang hierin was het eind 2021 tijd om het in boekvorm te publiceren. Het boek is in juli 2022 uitgegeven als een hardcover ingebonden boek met goudfolie opdruk om de Hartfrequentie te versterken. Die versie is inmiddels vertaald naar het Engels en uitgegeven als eBook.

In één van de hoofdstukken staan de begrippen Soevereiniteit, Autoriteit en Zorgvuldigheid centraal. Het zijn bouwstenen, die, in een breder perspectief, bijdragen aan het eerherstel van de Aarde.
Niek heeft dit begin 2023 verder uitgewerkt op basis van zijn werkervaringen in het boek 'Co-creating Alignment & Synergy, How to realise the Vision of restoring the Earth together.'  Dit Engelstalige boek introduceert het begrip Afstemming & Synergie dat de co-creatie van verschillende partijen mogelijk maakt en versterkt om samen daadwerkelijk impact te bereiken. Met name in zijn werk in ontwikkelingssamenwerking vanaf 1984 was dit voor Niek de rode draad in al zijn activiteiten samen met de lokale bevolking, organisaties en management- en projectteams. Het boek beschrijft de lessen die geleerd zijn en geeft een praktische vertaalslag voor iedereen die een actieplan (project) wil opzetten om de eigen of gedeelde visie te realiseren voor het herstel van de Aarde en de Mensheid.

Klik op een omslag om meer over de inhoud van dat boek te weten te komen.