HI Art G&A - Bloempot - Afgestemd; in Opdracht

Exclusief voor jou gemaakt

HI Art G&A - Bloempot - Afgestemd; in Opdracht
Tijdelijk niet beschikbaar *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHI.B.IO
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Vind je het leuk om een exclusief afgestemde Bloempot te laten maken in jouw favoriete kleuren? Dit kan!

Eerst bespreken we jouw wensen en hoor je van mij wat mogelijk is. Het leuke van werken met Kleuren in Beweging is dat het eindresultaat, ook voor mij, een verrassing zal zijn. Het is een Eigen Wijze Energiedrager op een Bloempot.

De prijs reken ik vanaf € 75,- voor de binnen-bloempot en € 99,- voor de buiten-bloempot (afhankelijk van de grootte). Deze vanaf prijs is inclusief overleg, afstemmen op de Energie van de ontvanger, kleuren samenstellen, materialen, voorbereiding verfwerk, het verven, voorbereiding coating met vernis en hars, de coating in meerdere lagen aanbrengen en bijwerken. Voor buitenbloempotten komt er nog een speciale lak laag op, die de bloempot met coating bestendig maakt in verschillende weersomstandigheden.

Dit creatieproces vraagt 5 tot 6 uur in een tijdspanne van 4 à 5 weken (het goed drogen van de bewerkte verf heeft 3 weken nodig).

Van te voren spreken we een prijs af en deze dient vooraf betaald te worden, gezien de persoonlijke aard van de opdracht is ruilen niet mogelijk.

N.B. Klik in het bestelproces op de betaalwijze Vooruit betalen dan kun je na ons overleg het vastgestelde bedrag per bankoverschrijving overmaken.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review