HI Art

Energiedragers in Kunst-Werkjes en Knuffelpopjes Organite

Spotlight

Welkom op onze webwinkel HI Art - Energiedragers met Bronfrequentie
Deze webwinkel is een activitieit van Human innovator. Het uitgangspunt van Human Innovator is hoe wij - als mens, Human Being -  in deze wereld onze Oorspronkelijke Scheppingskracht weer kunnen herinneren én praktisch gebruiken.

In de loop van 2018 is HI Art - Energiedragers met Bronfrequentie ontstaan omdat een voorwerp dat ons aanspreekt ons kan helpen te herinneren en ons energieveld kan ondersteunen, of omdat we gewoon genieten van mooie dingen. Een spelen met kleuren en de beweging van acrylverf en stofjes die Jolande verwerkt tot Energiedragers in de vorm van Kunst-Werkjes en knuffelpopjes Pitje Organite.

Jolande: “Ik maak al jaren knuffelpopjes met veel liefde en de frequentie vanuit de Bronwereld, ik noem ze Pitje Organite. Ik krijg vaak van de ouders enthousiaste en verbaasde reacties over het kalmerende effect van deze Pitjes Organite op de baby's en kinderen. Het zit 'm in de Aandacht, Liefde en Plezier vanuit Bron waarmee ik de knuffelpopjes maak. Daarom is mijn Creativiteit ook geen efficiënte massa produktie, maar een proces met mijn volle aandacht".
Energiedragers met Bronfrequentie

"Creatief zijn met naald en draad is mij dus bekend, maar met potloden en verf was begin 2018 nog een verborgen talent. Door Afgestemd te zijn op mijn Wezenlijke Zelf ontstaan de Kunst-Werkjes. Het is elke keer weer een verrassing hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Het proces heeft mij geleerd geduld te beoefenen en controle over de uitkomst los te laten; volledig in Vertrouwen Zijn. Laag voor laag wordt de Energie en het Beeld opgebouwd, voorbij mijn Denken, voorbij mijn Oordeel. Het is een Creatie vanuit Bron.

Vanuit mijn Kernwaarde "Energie Hoog houden" maak ik nu deze unieke Energiedragers in Kunst-Werkjes en Pitjes Organite. Een voelbare Her-Innering van de Bronkracht die wij zijn, die jij bent en die Her-Innert wil worden."
Wat je kunt vinden in deze webwinkel

De Kunstwerkjes, Pitjes Organite en deelname-vouchers van de activiteiten van Human innovator zijn verkrijgbaar in deze webwinkel.

Voor je eigen gemak kun je een account aanmaken, maar dat is niet noodzakelijk voor het plaatsen van een bestelling.

Je winkelt veilig. Zodra je 'bestellen' indrukt verschijnt de https// en het slotje in het webadres dat aangeeft dat jouw gegevens SSL versleuteld worden verzonden. Alle aankopen kun je veilig online betalen of door het totale bedrag vooraf of achteraf over te maken.

De Kunst-Werkjes en Pitjes Organite die beschikbaar zijn in de webwinkel worden verstuurd met de koeriersdienst DPD van dinsdag t/m vrijdag. De Deelname-Vouchers ontvang je per email.
Uiteraard ben je ook van harte welkom een afspraak te maken om met eigen ogen en hart de schilderdoekjes, glas- & aardewerk en Pitjes Organite te zien en te voelen. Immers een foto op een beeldscherm van de computer of smartphone kan vertekend overkomen door allerlei oorzaken.


Voor meer informatie en/of bestellen kun je contact opnemen met Jolande.

N.B. De webwinkel zal in de zomermaanden Juli en Augustus 2021 gesloten zijn en is bestellen niet mogelijk.

Aanbieding