Interactieve Lezing

Mede voortkomend uit ons boek geven wij regelmatig, op locatie door het hele land, interactieve lezingen met als uitgangspunt Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens.

Wat is een interactieve lezing?
Met plezier delen wij onze informatie en ervaringen, waarbij wij ook dieper in kunnen gaan op onderwerpen uit ons boek zonder dat het boek bekend verondersteld wordt. Daarnaast gaan we graag in gesprek met alle aanwezigen over wat er bij de hen leeft ten aanzien van het thema van de lezing: wat houd jou bezig in jouw leven en/of waarop wil jij antwoorden vinden? Hierbij spelen wij ook in op de actualiteit en zijn we gericht op de praktische toepasbaarheid en bekrachtiging van HartBewustZijn in het dagelijks leven. Wij gaan graag in gesprek met het publiek, iedereen is dan ook van harte uitgenodigd bij te dragen met vragen en/of eigen-wijsheid. Deze insteek maakt de lezing interactief.

Wat kun je verwachten?
Een geanimeerde middag of avond waarin HartBewustZijn de drager is van de resonantie van Hartfrequentie. Er zullen veel onderwerpen de revue passeren die we bekijken vanuit verschillende invalshoeken. Het geheel wordt omlijst met praktische voorbeelden, uitleg en de aanmoediging (bekrachtiging) jouw Ware Zelf te laten zien en te leven in jouw dagelijks leven.

Jolande en Niek ondersteunen sinds 1999 samen de transformatie van mensen en organisaties, van functionaliteit naar het HartBewustZijn leidend laten zijn. Zij hebben in 2022 hun boek hierover zelf gepubliceerd, waarin zij de oude situatie in het licht hebben gezet en de diverse acties om veranderingen te initiëren beschreven staan. Door begrip en voelen kan hiermee een stap gezet worden richting Eerherstel van de Mens zoals die van Oorsprong is.
Samen staan zij bekend om hun heldere no-nonsense verhaal en duidelijke uitleg vanuit het dagelijks leven met persoonlijke voorbeelden. Soms confronterend, soms lichtvoetig en met humor delen zij in deze interactieve lezing hun informatie en ervaringen en gaan ze graag in gesprek met het publiek.  Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd bij te dragen met vragen en/of eigen wijsheid passend binnen het thema van deze ont-moeting.

Zij werken graag samen in co-creatie met afgestemde mede-creators (bedrijven en/of particulieren) om samen de lezing te organiseren op hun locatie. Dit kunnen lezingen zijn in grotere groepen in een zaal, maar ook in een kleinere setting, zoals een keukentafelgesprek of huiskamerbijeenkomst bij iemand thuis of in een setting die de mede-creator leuk en geschikt lijkt. Dit maakt mede elke lezing een unieke ont-moeting met elkaar.

Resoneert dit met jou en wil jij een lezing bijwonen? Kies dan uit de onderstaande mogelijkheden om een ticket te bestellen.

Lees hier meer over ons boek Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens, leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven.