HI Belevenis 19 Februari in Breda

Eerherstel van de Scheppingskracht van de Oorspronkelijke Mens

HI Belevenis 19 Februari in Breda
Niet meer beschibaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode23.02.19
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Op uitnodiging van en in co-creatie met  Nieuw Bewustzijn Events


Thema: Eerherstel van de Scheppingkracht van de Oorspronkelijke Mens

Mede voortkomend uit het schrijven van hun boek Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens, leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven, geven Jolande en Niek Human innovator Belevenissen. Op 19 Februari zijn zij bij 'Nieuw Bewustzijn Event' te gast met hun HI Belevenis passend in deze tijd: “Eerherstel van de Scheppingskracht van de Oorspronkelijke Mens".

Tot voor kort werd onze realiteit nog geheel bepaald door het informatieveld van de duisternis en de onderdrukkers. Hierdoor was “overleven in die wereld” de motivatie voor vrijwel elke keuze die de mens toen maakte. De Scheppingskracht en het bijbehorende voorstellingsvermogen, die de mens van Oorsprong heeft, werden hierdoor op slinkse wijze uit het Licht gehaald en ingezet door dezelfde onderdrukkers. Op deze wijze werd de duistere realiteit uiteindelijk onbewust toch gecreëerd door de Scheppingskracht in elk mens aanwezig.

Inmiddels is die tijdlijn volledig verdwenen en vervangen door de Licht Tijdlijn. Hierin heeft het HartBewustZijn de ruimte ingenomen om volledig te resoneren met de Hartfrequentie. Nu kan de mens vanuit dat informatieveld zijn Scheppingskracht zèlf volledig inzetten om een nieuwe realiteit te creëren. Om dat te realiseren is het dan ook belangrijk dat elk mens de eigen Scheppingskracht in Ere herstelt door de ruimte te nemen om in eigen dagelijks leven nog bestaande oude patronen, gedachten, verstrikkingen en belangen te herzien vanuit de Oorspronkelijke Scheppingskracht.
Tijdens deze HI Belevenis wordt deze transitie van de wereld en de transformatie voor elk mens, praktisch vertaald naar het dagelijks leven. Hoe kun jij bewust worden van waaruit jij keuzes maakt, van waaruit jij leeft en van waaruit jij in of uit de verbinding gaat met andere mensen? Hoe kun jij Hartsbesluiten nemen en in jouw Zelf-Vertrouwen dat manifesteren? Kortom, hoe kun jij jouw Scheppingskracht vergroten?

Jolande en Niek ondersteunen sinds 1999 samen de transformatie van mensen en organisaties, van functionaliteit naar het HartBewustZijn leidend laten zijn. Zij hebben in 2022 hun boek hierover zelf gepubliceerd, waarin  zij de oude situatie in het licht hebben gezet en ook de diverse acties om veranderingen te initiëren beschreven hebben. Door begrip en voelen kan hiermee een stap gezet worden richting Eerherstel van de Mens zoals die van Oorsprong is.
Samen staan zij bekend om hun heldere no-nonsense verhaal en duidelijke uitleg vanuit het dagelijks leven met persoonlijke voorbeelden. Soms confronterend, soms lichtvoetig en met humor delen zij in deze interactieve lezing hun informatie en ervaringen en gaan ze graag in gesprek met het publiek.  Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd bij te dragen met vragen en/of eigen wijsheid passend binnen het thema van deze ont-moeting

Resoneert dit met jou, voel je dan welkom aanwezig te zijn bij deze middag en bestel een ticket.Het boek dat aansluit bij deze lezing

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review