HI Art

HI Playshops

Playshops


Zowel in de Innovatiesessies als in de PlayShops is de essentie om (weer) afgestemd te zijn op je Wezenlijke Zelf oftewel, los van alle programmeringen Oorspronkeijk Zijn. In de één op één Innovatiesessie is is alle ruimte voor jouw persoonlijke vraag of thema. Daarnaast kun je ook deelnemen aan workshops, we noemen ze bewust Playshops, omdat het een Spelen in Bewustzijn is. Dit spelen genereert plezier en een hoge frequentie.  In elke Playshop is er een andere invalshoek om weer afgestemd te zijn op je Zelf. We organiseren Open Playshops en voor jouw groep van 2 tot 4 personen de Playshop op Afspraak, deze laatste wordt afgestemd op jullie behoefte.

Er zijn verschillende invalshoeken in de Open Playshops om los te komen van de programmeringen en jouw Oorspronkelijke Zelf in ere te herstellen.
  • Loskoppelen van het Script - Leef de realiteit van het Hartfrequentie veld
  • Niemandsland - Het Oude loslaten en het Nieuwe verwelkomen
  • Human Innovation Plan (HIP) - Afgestemd op jouw Bronkracht creëer jij je visie op jouw Missie hier op Aarde
  • ManifestatieKracht in jouw leven ervaren - Ontsluit de krachten die jij hebt om jouw potentie te leven
  • Draagkracht voor Geluk - Anticipeer op de emotionele achtbaan die kan komen met jouw triomf
Daarnaast kun je ook kiezen voor de Playshops op Afspraak.
  • Playshop voor jouw groep - De Open Playshops kunnen ook op afspraak gegeven worden voor jouw groep tussen de 2 en 4 personen.
  • Afgestemd Samen Zijn - Eerherstel van de Oorspronkelijke Relatie

Voor meer informatie over de Playshops klik hier. Op de homepage vind je een overzicht van de Playshops en informatie.
De Open Playshops worden op een vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag gegeven van 13.30 - 17.00 uur. De Playshops op Afspraak zijn op alle dagen mogelijk, in overleg bepalen we samen de datum.

Vouchers
Scrol direkt door naar beneden, daar vind je de vouchers die je kunt bestellen voor jezelf of voor jouw groep.

Bestel mogelijkheden
De kostprijs die aangegeven staat voor deelname (inclusief materialen en versnaperingen) zijn voor particulieren inclusief de BTW. Voor ZZP'ers die de factuur op het bedrijf krijgen geldt de aangegeven kostprijs plus een meerprijs en exclusief 21% btw. In het bestelproces worden de meerkosten en de btw automatisch doorgerekend. ZZP'ers kunnen deze kosten namelijk als bedrijfskosten opvoeren en de BTW verrekenen i.t.t. particulieren.
In het bestelproces maak je een keuze voor de datum en of je deelneemt als particulier, ZZP'er of MKB medewerker. Er komt vervolgens automatisch een pop-up met de kosten, zodat je met jouw keuze weet wat deze zijn..

Wanneer je een account aanmaakt kun je als ZZP'er of bestuur je bedrijfs-/verenigingsnaam opgeven. Je hoeft geen btw nummer in te vullen, tenzij je bedrijf in het buitenland is gevestigd.